Razer prezintă Viper Ultimate, mouse de gaming cu 25% mai rapid decât orice alt mouse wireless

1
1437

Razer promovează cu mult curaj cel mai nou mouse al său, modelul Viper Ultimate, un mouse wireless de gaming, gândit special pentru segmentul eSports. Conform Razer, ar fi cu 25% mai rapid decât alţi mouşi wireless. Hai să vedem ce are special.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Razer Viper Ultimate este un mouse ce suportă utilizare ambidextră şi vine cu o sensibilitate de până la 20.000 DPI. Are viteză de tracking de 650 IPS (inch pe secundă) şi o acurateţe a rezoluţiei de 99.6%. Cântăreşte doar 74 de grame şi vine cu switch-uri optice, care sunt ideale pentru a amplifica reflexele gamerului în competiţii eSports. Senzorul Focus+ de la interiorul acestui dispozitiv permit realizarea unui Smart Tracking.

Ce înseamnă asta? Calibrarea mouse-ului din mers, pe măsură ce se mişcă pe diferite suprafeţe. Avem şi Motion Sync, care comunică cu PC-ul la interval regulat, pentru a asigura un tracking şi răspuns mai bun al senzorului. Gamerii au la dispoziţie şi 8 butoane programabile şi mouse-ul vine cu suport pentru 5 profiluri de memorie on board. Switch-urile sale optice ar rezista la 70 de milioane de apăsări.

Avem şi tehnologia Asymmetric ift Off, care permite calcularea distanţelor de ridicare şi aterizare a mouse-ului, pentru o extra acurateţe la jocuri. Totul pentru prevenirea drift-ului mouse-ului pe mouse pad sau suprafaţa pe care îl ţineţi.

Cât costă Viper Ultimate? 139.99 euro şi are o autonomie de 70 de ore. Suportă evident şi iluminare Chroma. Este şi o versiune cu Razer Dock la pachet, cu sistemul de iluminare Razer chroma RGGB la preţ total de 159.99 euro.