Razer promovează cu mult curaj cel mai nou mouse al său, modelul Viper Ultimate, un mouse wireless de gaming, gândit special pentru segmentul eSports. Conform Razer, ar fi cu 25% mai rapid decât alţi mouşi wireless. Hai să vedem ce are special.

Publicitate

Razer Viper Ultimate este un mouse ce suportă utilizare ambidextră şi vine cu o sensibilitate de până la 20.000 DPI. Are viteză de tracking de 650 IPS (inch pe secundă) şi o acurateţe a rezoluţiei de 99.6%. Cântăreşte doar 74 de grame şi vine cu switch-uri optice, care sunt ideale pentru a amplifica reflexele gamerului în competiţii eSports. Senzorul Focus+ de la interiorul acestui dispozitiv permit realizarea unui Smart Tracking.

Ce înseamnă asta? Calibrarea mouse-ului din mers, pe măsură ce se mişcă pe diferite suprafeţe. Avem şi Motion Sync, care comunică cu PC-ul la interval regulat, pentru a asigura un tracking şi răspuns mai bun al senzorului. Gamerii au la dispoziţie şi 8 butoane programabile şi mouse-ul vine cu suport pentru 5 profiluri de memorie on board. Switch-urile sale optice ar rezista la 70 de milioane de apăsări.

Avem şi tehnologia Asymmetric ift Off, care permite calcularea distanţelor de ridicare şi aterizare a mouse-ului, pentru o extra acurateţe la jocuri. Totul pentru prevenirea drift-ului mouse-ului pe mouse pad sau suprafaţa pe care îl ţineţi.

Cât costă Viper Ultimate? 139.99 euro şi are o autonomie de 70 de ore. Suportă evident şi iluminare Chroma. Este şi o versiune cu Razer Dock la pachet, cu sistemul de iluminare Razer chroma RGGB la preţ total de 159.99 euro.