Razer Opus este o nouă pereche de căşti cu anulare activă a zgomotului de fond

0
1632

Razer continuă lansările de produse de gaming, de această dată cu o pereche de căşti cunoscută drept Razer Opus. Acest model poate fi admirat în imaginile de mai jos şi avem de-a face cu un headset over the ear, unul cu design mai sobru şi fără iluminare RGB.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Razer Opus se remarcă totuşi prin anularea activă a zgomotului de fond şi certificarea THX. Acestea sunt căşti wireless cu drivere e 40 mm în fiecare cupă. Integrează şi microfon, nu doar pentru a comunica cu alţi gameri, ci şi pentru a capta ambianţa pentru a filtra zgomotul mai bine. Pernele au spumă cu memorie şi există şi butoane fizice la bord, folosite pentru a răspunde la apeluri, ajusta volumul, dezactiva sau activa sunetele din ambient.

Căştile vin cu suport Bluetooth 4.2, aptX şi codec AAC, iar Razer afirmă că acest produs oferă 25 de ore de autonomie cu o singură încărcare. Designul îmi aminteşte destul de mult de Sony WH-1000XM2, doar că nu avem panouri tactile de control şi nici NFC. Controlul se face strict pe baza a 5 butoane fizice. Există şi funcţie Auto Pause/Auto Play atunci când dai căştile jos şi le pui pe cap. Dispozitivul vine la pachet cu un cablu lung de 1.5 m, adaptor pentru avion şi husa de transport.

Preţul este de 255 dolari şi produsul se vinde doar în China deocamdată.