Razer lansează Wolverine V2, controller ergonomic pentru noul Xbox Series X/S

0
1003
Razer

Astăzi cei de la Razer au anunțat lansarea primului controller pentru consola Xbox Series X/S și anume modelul Wolverine V2. Acesta este destinat celor care vor mai mult decât ce oferă controller-ul din cutia consolei, în cazul de față fiind vorba despre ergonomie. Ce altceva ne mai rezervă modelul Razer aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie să știți că Wolverine V2 aduce butoanele de acțiune Mecha-Tactile Razer și DPAD-ul Mecha-Tactile. Butoanele au o distanță de acționare mai mică (0.65 mm). Ce înseamnă asta este că livrează o acționare mai rapidă cu 35% față de controller-ul standard Xbox.

Wolverine V2

Compania spune că aceste butoane au un ciclu de viață de 3 milioane de apăsări, astfel că noul controller este foarte durabil în timp. Avem și extra două butoane extra programabileși un mod Hair Trigger cu slidere trigger stop pentru butoanele bumpere. Acestea devine utile atunci când tragem cu armele rapid într-un shooter first-person.

Cei de la Razer afirmă că acest controler oferă o ergonomie superioară. Are grip-uri din cauciuc anti-alunecare și un design conturat care livrează un grip natural. Prețul controllerului este de 100 dolari. Cât despre noua consolă Xbox Series X, aceasta încă este așteptată să debuteze pe plan local.

Până atunci puteți achiziționa varianta mai accesibilă, pe cea digitală intitulată Xbox Series X. Aceasta se vinde pentru doar 1.499 lei. După cum bine știți, modelul de față este folosește un procesor octa-core AMD Zen 2, fiind tactat la 3.6 GHz. Are GPU AMD RDNA 2 (20 CUs @ 1.565 GHz) cu putere grafică de 4 FLOPS. Mai primim 512 GB SSD și 10 GB GDDR6 RAM.

Pe Series S jocurile merg până la maxim 1440p și 120fps