Razer lansează un dock USB cu porturi Thunderbolt 4 și iluminare RGB, pe care vei plăti 330 euro

0
910
Razer

Razer ne-a obișnuit în ultima vreme cu luminițe RGB pe mai toate produsele sale, iar cel mai nou exemplu este un dock. Pe numele său complet Razer Thunderbolt 4, acesta este un dock USB pe care vei plăti 330 euro. Ce livrează pentru această sumă aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând acesta dispune după cum spuneam și mai sus, de iluminare Chroma RGB pentru a se asorta cu restul gadget-urilor cu luminițe Razer pe care le deții. Dock-ul este compatibil cu USB4, astfel că va suporta următorul val de periferice și device-uri rapide. Ca și construcție, acesta este fabricat din aluminiu și adoptă o nuanță de negru mat.

RAZER

Vine cu un slot pentru carduri rapide UHS-II SD în zona frontală și tot aici găsim un jack audio 3.5 mm. Apare și un port Thunderbolt 4 pentru conectarea la PC. În spate găsim grosul porturilor. Aici apar 3x porturi Thunderbolt 4 la care putem conecta display-uri și accesorii. Avem 1x port Gigabit Ehternet, dar și 3x porturi USB Type-A 3.1 Gen 2.

RAZER

Dock-ul oferă și suport pentru soluțiile de plăci video externe Razer Core X. Apropo de porturile Thunderbolt 4, acestea pot livra încărcare 90W PD către laptop-uri. Se pot conecta până la 2 display-uri 4K cu rată de refresh de 60 Hz sau un singur monitor 8K la 30Hz. Razer Spune că acest dock este compatibil cu laptop-urile Windows 10 ce au porturi Thunderbolt 3. Și modelele recente MacBook Pro și Air ce rulează macOS Big Sur sunt suportate.

Preț și disponibilitate Razer Thunderbolt 4 Dock:

Este compatibil și cu toate noile modele Apple ce adoptă procesorul M1, acestea oferind porturi Thunderbolt 3. Aflăm că prețul din Europa este de 329.99 euro și că dispozitivul va putea fi comandat curând. Îl găsiți pe site-ul oficial Razer aici.