Razer lansează BlackWidow V3 şi BlackWidow V3 TenkeyLess, tastaturi mecanice de gaming cu noi switch-uri

0
1052

Razer a anunţat în această săptămână noi variante de tastaturi de gaming, BlackWidow V3 şi BlackWidow V3 Tenkeyless. Ele continuă moştenirea primei tastaturi mecanice de gaming din lume şi aduc noile Razer Mechanical Switches, dar şi un sistem de iluminare RGB Razer Chroma. Ce atribute au aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BlackWidow V3 vine cu sistem Razer Chroma RGB mai luminos, taste realizate cu tehnologia Doubleshot ABS, dar şi o rotiţă digitală multifuncţională şi taste media dedicate. Oferă un suport ergonomic de încheieturi şi este un produs actualizat folosind cele mai noi tehnologii şi funcţii. Gama BlackWidow a fost inaugurată în 2010 şi reprezintă una dintre cele mai apreciate serii de periferice de gaming. Noile modele etalează switch-uri de generaţie nouă, care sunt mai performante, dar şi taste confecţionate din ABS, folosind tehnica Doubleshot.

Noile Razer Mechanical Switches sunt disponibile în varianta Razer Green Mechanical Switches, cu un sunet caracteristic şi o senzaţie tactilă pronunţată, dar şi în varianta Razer Yellow Switches. Acestea au amortizoare din silicon pentru cei care caută o experienţă mai lină şi silenţioasă. Literele şi cifrele de pe taste nu se vor şterge în timp, chiar după mii de ore de utilizare. Tastele Doubleshot ABS au pereţi mai groşi, destul de rezistenţi încât să facă faţă presiunii şi forţei de apăsare a celor mai înrăiţi gameri. Are şi structura din aluminiu şi 1000 Hz ultrappolling. Costă 149.9 euro.

BlackWidow V3 Tenkeyless păstrează majoritatea dotărilor lui BlackWidow V3, doar că oferă un format mai compact, bun pentru utilizatorii care caută un design minimalist şi portabilitate sporită. Vine cu Razer Green Mechanical Switches sau cu Razer Yellow Mechanical Switches. Are durata de viaţă de până la 80 de milioane de acţionari, N-Ke rollover, 1000 Hz Ultrapolling şi structura din aluminiu. Costă 109.9 euro.