Razer anunţă cel mai mare eveniment de eSports din Europa: Razer Invitational Europe

0
1334

Razer, cel mai reputat producător de periferice de gaming a anunţat cel mai mare eveniment de eSports din Europa, care va fi cunoscut sub numele de Razer Invitational Europe. Acesta va fi cel mai mare turneu cu acces liber din categoria sa pe Bătrânul Continent. Toate detaliile le aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Jucători din întreaga Europă se pot înscrie şi concura în turneele de Fortnite pentru a reprezenta echipa şi ţara lor într-un eveniment desfăşurat 100% online. Va avea loc pe parcursul a 6 săptămâni, ce includ competiţii intense, iar fiecare săptămână se lasă cu un turneu cu până la 5000 de participanţi, cei mai buni fiind răsplătiţi cu premii în bani şi produse hardware oferit de Razer şi co-sponsori. E vorba despre Intel, Seagate şi Pringles. Evenimentul vine ca urmare a succesului răsunător înregistrat de ediţia inaugurală a Razer invitational – SEA (Asia de Sud Est), organizată în vara acestui an.

Varianta din America Latină se află în plină desfăşurare şi a stârnit mari pasiuni. Razer Invitational îşi continuă deci turneul mondial cu cel mai nou eveniment, desfăşurat în Europa. Turneele de Fortnite pregătite aşteaptă jucători de toate nivelurile de experienţă, fie că sunt începători care încearcă jocul pentru prima dată, jucători pasionaţi sau veterani. Ei pot câştiga premii în bani şi produse hardware şi pot face echipă cu cei mai mari streameri ai regiunii.

Evenimentele Razer desfăşurate în Asia de Sud Est şi America Latină au reunit mii de jucători din 16 ţări pentru a concura în turnee cu acces liber. Acum e rândul Europei, teritoriu care vine după o creştere exponenţială a popularităţii sporturilor electronice. Razer organizează în Europa 6 săptămâni de competiţii intense, fiecare săptămână cu câte un turneu de până la 5000 de participanţi. Debutul are loc pe 5 decembrie, cu un meci demonstrativ, care include streameri ca French Royale, Rogalik, Rafa, dar şi mulţi alţii.

Spectatorii de pe YouTube, Twitch şi Facebook pot câştiga premii votând pentru MVP şi participând la tombole surpriză.

Înregistrările pentru participare au fost deschise pe 26 noiembrie, iar cele 6 turnee au loc între 10 decembrie 2020 şi 30 ianuarie 2021. Mai multe detalii aflaţi de aici.