Aflăm astăzi că noul mouse de la Canyon, Puncher GM-20, este disponibil oficial și la noi în țară. Mouse-ul dispune de 7 butoane programabile, iar greutatea acestuia este redusă prin intermediul design-ului inedit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un mouse cu precizie ridicată, integrând un senzor optic Pixart 3360. Mouse-ul poate comuta de la 1000 DPI până la 12.000 DPI. În plus, avem și software dedicat prin intermediul căruia putem seta valori DPI personalizate.

Puncher GM-20 integrează 7 butoane programabile prin care se pot seta comenzi și macro-comenzi pentru o varietate de jocuri. Alexandru Stoinea, Head of Consumer Business, declară:

„Adaptabilitatea largă a mouse-ului va permite oricărui jucător să obțină performanțe excelente, ajustându-și caracteristicile și funcțiile la specificul personajelor.”

Timpul de reacție este de 1 ms, iar viteza maximă de mișcare 250 IPS. Canyon Puncher GM-20 cântărește doar 110 grame și dispune de iluminare LED RGB. Greutatea scăzută se datorează carcasei cu perforații, care pe lângă că oferă un look modern, reduce și transpirația pielii, îmbunătățind confortul la utilizarea îndelungată.

Alexandru Stoinea, Head of Consumer Business, a mai declarat: „Software-ul mouse-ului permite opțiuni de personalizare nelimitate pentru orice gen de joc. Personalizarea completă a mouse-ului include crearea unui profil de jucător, atribuirea de macro-comenzi, funcții cheie și setarea de DPI – toate premise importante pentru un avantaj competitiv în joc”.

Noul mouse Canyon Puncher GM-20 este disponibil pe alb sau negru, la următoarele magazine online: