Probleme cu şoriceii? Acum capcanele de şoareci devin inteligente, cu un accesoriu wireless

0
887

Cine are câteva zeci de minute de omorât, poate să ia la răsfoit Kickstarterul şi o să găsească nişte proiecte care îţi fac mintea să stea în loc. Asupra unui astfel de produs ne oprim şi noi azi, un mecanism care face capcanele de şoareci mai inteligente. Hai să vedem care e găselniţa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Wakefield Technologies au creat un accesoriu care trebuie pus lângă capcana pentru chiţcani, avertizând utilizatorul când se prinde ceva în capcană. “Jucăria” trebuie doar activată, apoi vă conectaţi telefonul la WiFi şi deschideţi aplicaţia dedicată pe telefon. Funcţionează şi pe desktop şi alte device-uri, tabletă inclusă.

Puneţi apoi jucăria Mousetrap lângă capcană şi primiţi notificări când Jerry e înhăţat. Până acum s-au strâns 151 de dolari din cei 15.000 ţintă, cu 25 de zile rămase din campanie. Doar 3 persoane au contribuit cu biştari şi sincer mi se pare că proiectul nu are mari sorţi de izbândă. Un Mouse Trap Monitor costă 25 de dolari pe Kickstarter şi se livrează în perioada lunii mai, oriunde în lume aparent.

Cine dă 200 de dolari ia un pachet de 10 mecanisme, iar cine dă câţiva dolari primeşte un tricou. Vreţi să vă zic cum ar fi făcut străbunica în locul acestui device? Pentru “notificări” ar fi legat un şnur foarte lung de unul dintre degetele de la picioare şi celălalt capăt de capcană (poveste reală). Aia da senzaţie tare când se prinde chiţcanul şi te trage de deget!