Primul trailer pentru filmul “Uncharted” este aici, cu Tom Holland în rolul lui Nathan Drake; Vedem acrobații de Spider-Man

0
1387
Uncharted

De câteva ori pe an auzim zvonuri despre jocuri care vor fi adaptate în filme sau chiar și seriale, iar Uncharted este unul dintre acestea. Îndrăgita serie de pe consolele Sony este un caz fericit pentru că zvonul devine realitate. Filmul cu același nume va debuta pe 18 februarie 2022 și mai jos vedem primul trailer.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintesc faptul că în rolul principal se va afla nimeni altul decât Tom Holland (Spider-Man) care îl va juca pe Nathan Drake. Un detaliu important de menționat este acela că filmul Uncharted este un prequel pentru jocurile video. Tocmai de aceea actorii nu prea corespund personajelor din jocul video unde sunt mai trecute prin viață.

Trailer Uncharted:

Aici îl avem în prim plan pe tânărul Tom Holland de 25 ani, asta în timp ce Nathan Drake din jocuri are 45 ani. Nici ajutorul Victor Sullivan jucat în film de Mark Wahlberg nu aduce cu personajul din joc. Trecând peste aceste detalii, trebuie să știți că adaptarea sub formă de film a jocului era anunțată în 2008 de către producătorul Avi Avid.

Au trecut 13 ani de atunci, timp în care au sosit 8 jocuri video din serie. În tot acest timp filmul a trecut printr-o mulțime de scenarii și distribuții, dar iată că acum totul s-a așezat. În distribuția actuală o mai avem și pe Sophia Ali drept Chloe Frazer pe Tati Gabrielle drept Braddock și pe Antonio Banderas în rol de villain.

Revenind la trailer, acesta arată destul de bine, cu multă acțiune și scene captivante în care se caută comori. Sunt mulți care se declară dezamăgiți de alegerea actorilor și amintesc de Nathan Fillion. Acesta lansa în 2018 un live action fan film Uncharted care a primit multe aprecieri din partea publicului. Îl vedeți mai sus dacă sunteți curioși de material.

Apropo, acest film va ajunge și pe Netflix grație unui parteneriat despre care vă povesteam aici.