Primul trailer oficial Spider-Man: No Way Home este aici; Iată când are loc lansarea în cinema

0
1532
Spider-Man

Printre cele mai apreciate serii cu super eroi de la Hollywood avem și Spider-Man, celebra franciză care se pregătește de un nou titlu. Filmul numit Spider-Man: No Way Home va fi lansat pe 17 decembrie în cinematografe iar astăzi vedem trailerul oficial. Avem un clip de 3 minute pe care îl descifrăm mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest trailer a fost dezvăluit în cadrul CinemaCon din Las Vegas și ne prezintă intriga filmului, confirmând și unele zvonuri. Înainte de a citi mai departe avem o avertizare de spoilere pentru titlul precedent Spider-Man Far from Home și alte titluri din universul MCU și DCEU.

După cum știți în Far from Home, Peter Parker este îndurerat de pierderea mentorului său Tony Stark care a pierit în bătălia finală din Avengers Endgame. Acesta decide să meargă în excursie în Europa pentru a trece mai ușor peste pierdere. Acolo totuși, acesta este pus de Nick Fury să lupte contra unor elementari. Peter crede că și-a găsit noul mentor în persoana lui Quentin Beck (aka Mysterio). Acesta îl trădează pe Peter, iar în final Beck este ucis.

Beck reușește să se răzbune totuși pe Peter prin intermediul unui material video modificat prin care este dezvăluită totodată și identitatea secretă a lui Peter, de Spider-Man, întregii lumi. Filmul Spider-Man No Way Home va continua după această scenă.

Intrigă Spider-Man: No Way Home:

Pentru prima dată în istoria cinematică a lui Spider-man, prietenosul erou de cartier este demascat și incapabil de a-și separa viaaț normală de riscurile vieții de super erou. Atunci când cere ajutor de la DOctor strange, miza devine și mai periculoasă, forțându-l să descopere ce înseamnă cu adevărat să fie SPIDER-MAN.

În materialul video îl vedem pe Peter alături de prietenii săi și de familie. Ei încearcă să treacă peste atenția negativă pe care o primește Spidey – numit acum dușmanul numărul 1. Peter cere ajutorul lui Doctor Strange pentru a-și restabili identitatea secretă printr-o vrajă, dar una periculoasă.

Această vrajă îi va face pe toți să uite cine este Spider-Man, chiar și MJ, mătușa May. Nici prietenul său Ned nu va mai ști că este Spider-Man. Ce se mai întâmplă aflați în continuare din trailerul pe care l-am integrat mai sus în articol. Lansarea filmului vine pe 17 decembrie, inclusiv în România.