Primul netbook cu procesor Atom din Marea Britanie, oferit de catre PC World

0
632

Lantul britanic de magazine ce comercializeaza PC-uri, purtand numele de PC World a afirmat ca va fi primul din Marea Britanie care va include in oferta sa un netbook ce foloseste procesorul Intel Atom. Advent 4211, o “ruda” a lui MSI Wind a fost pus in vanzare cu cateva zile in urma la pretul de 352 euro, cu aproximativ 75-88 de euro mai ieftin decat Wind, atunci cand acesta va fi lansat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Computerul pus in vanzare de catre PC World, de asemenea produs cei de la MSI soseste dotat cu Windows XP si un display de 10.2 inchi. Lista sa de specificatii include 1 GB de memorie RAM, un webcam incorporat de 1.3 megapixeli si suport pentru conectivitate Wi-Fi si Bluetooth. Netbookul foloseste un hard drive de 80GB si soseste cu o baterie de 2200 mAh.

Dotarile seamana cu cele ale lui MSI Wind, cu 3 diferente: 4211 soseste cu softul pentru webcam YouCam preinstalat, acesta permitand uploadul fara probleme pe YouTube; procesul de recuperare a datelor se face pe baza informatiilor de pe HDD la reinstalarea Windows-ului, fara a fi nevoie de un drive optic; abilitatea de a crea un stick USB pentru recuperea datelor sau un card de memorie, astfel ca Windows-ul va fi reinstalat chiar daca hardul este inlocuit.

Sursa