Primele leak-uri asociate lui Sonos Playbar 2 scot la iveală și câteva îngrijorări legate de funcționalitate

0
916
Sonos Playbar 2

Un nume mare din zona audio este și Sonos, firmă care s-a făcut remarcată prin soluțiile premium oferite în segment. Produce totuși și alte dispozitive precum soundbar-uri, un nou model numit Sonos Playbar 2 urmând a fi dezvăluit în scurt timp publicului. Există totuși câteva îngrijorări legate de funcționalitatea produsului și discutăm despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mulți dintre fanii brandului sunt de părere că acest soundbar i-ar putea dezamăgi în materie de funcționalitate. Din leak-urile ajunse online iese la iveală că noul Sonos Playbar va fi mai arătos și modern comparativ cu varianta din 2013. Mai mult de atât, știm că va adopta o formă cilindrică ce va afecta flexibilitatea în materie de plasare a produsului.

Sonos Playbar 2

Spre deosebire de primul Playbar mai pătrățos care putea fi plasat atât pe orizontală cât și pe verticală, noul model va fi limitat doar la o singură poziției din cauza design-ului. Se păstrează minimalismul, iar butoanele fizice sunt înlocuite acum cu o serie de comenzi tactile. De asemenea, se așteaptă ca noul soundbar să fie cu 25 cm mai mare decât primul Playbar care măsura 14 cm.

Unii consideră totuși că accesarea butoanelor tactile va fi mai anevoioasă. Alții sunt de părere că noul soundbar nu va aduce porturi multiple HDMI sau Ethernet. Perioada lansării este încă incertă și momentan nu există nici detalii despre prețurile la care va sosi Sonos Playbar 2 pe piață.