Prima tastatura digitala din Romania disponibila prin LCP Systems

0
1504

Romania beneficiaza de inca o exclusivitate, sub forma tastaturii digitale Cellulon oferita de catre cei de la LCP Systems. Acest produs poarta si numele de “tastatura virtuala”, “tastatura laser” sau “tastatura optica” si necesita doar utilizarea unui accesoriu CL850, care cantareste doar 120 de grame.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tastatura este ideala pentru utilizarea in tandem cu smartphone-uri, PDA-uri si PC-uri portabile, necesitand doar o conexiune wireless, Bluetooth sau prin cablu USB. Puteti transporta accesoriul Cellulon CL850 oriunde cu dumneavoastra si trebuie sa aflati ca acesta nu este compus din parti mobile si poate functiona alternativ cu un mouse pe terminalul utilizat.

In ce priveste compatibilitatea, produsul oferit de LCP Systems va functiona atat pe Windows Mobile 5.0/6.0 PC sau SP, cat si pe BlackBerry, Symbian si Windows HP. Trebuie sa aflati ca aceasta tastatura virtuala este bazata pe un sistem laser de proiectie si foloseste o tehnologie care detecteaza miscarea degetelor pe suprafata de proiectie.

Sensibilitatea si luminozitatea pot fi ajustate fara probleme, iar produsul este compatibil cu 4 limbi: engleza, franceza, germana si coreeana. Veti putea achizitiona tastatura digitala chiar acum din magazinele Media Galaxy, Domo, Euro-GSM plus restul retailerilor de produse LCP Systems.

Sursa