Prima recenzie a lui Nokia E71, disponibila inainte de lansare

0
540

Boy Genius Report a reusit sa puna mana pe un prototip de Nokia E71, inainte de lansare facandu-i o recenzie in premiera. Concluzia este una pozitiva, iar cei de la Boy Genius s-au declarat incantati de terminal, cel putin in ce priveste designul. Intreg handsetul este cromat si bine proportionat.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru a intelege ce dimensiune are acest telefon, va trebui sa realizati ca BlackBerry Bold este urias in comparatie cu E71. Display-ul sau are o rezolutie de 320 x 240 pixeli si afiseaza imaginile excelent, dar fara luminozitatea lui N95. Clipurile video si pozele se vad excelent si detaliate iar contrastul va va ajuta in procesul de web browsing.

In ce priveste conectivitatea, telefonul suporta quad-band GSM/GPRS/EDGE, Wi-Fi 802.11 a,b,g, Bluetooth 2.0, si UMTS/HSDPA. De asemenea E71 include si un GPS, atat fizic cat si asistat de software. Noul Nokia este dotat cu un singur difuzor, care se aude mai tare decat la E61, dar caruia ii lipseste basul. Emailurile arata grozav pe ecranul telefonului, iar handsetul suporta protocolurile POP3/IMAP si Nokia Mail Exchange.

Punctul negativ al lui E71 este tastatura, care arata la fel ca si cea a lui E61, dar cu taste mult mai mici si mai incomode. Totusi combinatia dintre tastatura QWERTY si sistemul de predictie a textului T9 va va ajuta enorm, daca scrieti des pe fuga. Puteti folosi slotul pentru carduri microSD, plasat deasupra portului microUSB, pentru a creste spatiul de stocare al telefonului folosind cel mai spatios card microSD disponibil.

In cele din urma, aflam din prima recenzie a lui E71 ca terminalul are o calitate excelenta a sunetului in timpul convorbirilor si ca bateria sa de 1500 mAh rezista cel putin 1-3 zile chiar si dupa o utilizare intensa a tuturor functiilor.

Verdictul? “Cel mai bun telefon Nokia de pana acum!”, iar cei de la Boy Genius Report se declara incantati, asta in conditiile in care tocmai facusera cunostinta cu BlackBerry Bold si HTC Touch Diamond.

Sursa