Prima Play este o nouă platformă de streaming românească unde vom putea urmări competiții sportive

0
2363
Prima Play
Prima Play este o nouă platformă de streaming românească unde vom putea urmări competiții sportive

Recent, grupul Clever a anunțat lansarea în România a platformei online Prima Play. Prin acest serviciu utilizatorii vor putea urmări mai multe competiții sportive transmise de canalele Look Sport, iar accesul va fi pus pe Liga 1. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prima Play este prima platformă ce va permite vizionarea live a meciurilor din Liga 1, Liga 2 și Cupa României. Funcționează din orice colț al lumii, astfel că români de pretutindeni vor putea urmări aceste competiții sportive. Pe lângă competițiile menționate, vor exista și altele precum campionate de fotbal din Europa, până la Formula 1 și Moto GP. Vor putea fi urmărite și campionatele mondiale și europene de handbal, tenis de mână, turnee de tenis și multe altele.

De asemenea, se vor putea urmări și emisiuni din portofoliul posturilor TV Clever Media. Acesta deține în România 11 canale TV: Prima TV, Looksport+, Looksport, Looksport 2, Looksport 3, Look 4K, Profit.ro, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est, Cine Est. Totodată, compania deține și 6 site-uri: servuscluj.ro, looksport.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro și primatv.ro.

Adrian Tomșa, Managing partner Clever, a declarat:

“Din 15 iulie vrem se oferim românilor platforma PrimaPlay cu acces la competițiile sportive ale canalelor Look Sport și la emisiunile preferate ale Prima TV. Extinderea în zona de online este un pas important în dezvoltarea Grupului Clever. PrimaPlay cu siguranță va aduce plus valoare în piața online din România care se află într-o continuă evoluție. Prin această lansare, canalele grupului vor putea fi urmărite în direct oricând, oriunde, pe baza unui abonament lunar.”

Primele 7 zile de folosință a serviciului sunt gratuite. Totuși, după această perioadă va trebui să plătiți un abonament lunar de 29.99 lei/lună. Contul se poate crea pe site-ul primaplay.ro.