Pregatiti-va pentru playerele Blu-ray ieftine!

0
540

Bloggerii specializati pe nisa de gadgeturi din SUA isi exprima temerile in legatura cu o posibila “invazie rosie” in State, sub forma unor playere Blu-ray care vor costa doar 99 de dolari si care vor ajunge in magazine in perioada Craciunului. Oare vom si noi invadati de aceste produse?

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

dvdsale

Pana acum s-a evitat punerea in vanzare a playerelor de acest gen in China, de teama ca tehnologia si licenta Blu-ray sa nu fie preluate de producatorii locali, care sa lanseze playere “no name”, sau tipicele chinezarii. O astfel de mutare ar fi avut ca rezultat o invazie de playere Blu-ray ieftine, care ar fi scazut considerabil vanzarile celor de la Sony, Pioneer si Samsung, care si asa sunt afectati de scaderea preturilor acestor produse.

Nu ne mai mira nimic, daca avem in calcul ca in perioada Craciunului, in 2008, astfel de playere ajungeau si la 199 de dolari, iar criza le va aduce la pragul de 100 de dolari, in special daca micile firme chinezesti incep productia lor in masa. Pe cand si un PlayStation 3 contrafacut (unul care sa nu provoace incendii)?

Sursa