Power Loader: robotul Panasonic stil Avatar disponibil pentru precomenzi (Video)

0
662

Vehiculele care se deplaseaza sunt cunoscute pentru gameri si impatimitii tehnologiei de varf drept mecha, iar aceste produse nu reprezinta inca un segment important in industria robotica, cu accentul pe INCA. Acest lucru se va schimba in curand, iar Panasonic da tonul acestei schimbari oferind acum spre vanzare un produs precum cel din imaginea de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest mecha aminteste de cel din Avatar, controlat de soldati si folosit in scop militar, iar producatorul sau este Activelink, o filiala a celor de la Panasonic. Startup-ul primeste deja comenzi pentru Power Loader, caci acesta este numele ineditului robot. Avem de-a face cu un mecha-costum, care amplifica puterea celui care il „imbraca” si permite oamenilor sa care greutati de pana la 100 kg.

Utilizatorii vor trebui sa isi lege picioarele de cele ale robotului si sa controleze manual bratele lui Power Loader, fiind apoi capabili sa ridice greutati impresionante la o inaltime de pana la 2 metri. Inventia cantareste 230 de kilograme, iar exoscheletul Panasonic are o inaltime de 1.6 metri. Dezavantajul aici este ca prima versiune comerciala va fi gata de abia in 2015, deci comenzile vor fi onorate atunci.

[youtube BYFDcQhHeSY]

[via crunchgear]