Plex ajunge acum pe Android Auto și promite simplificarea streaming-ului audio

0
1146
Plex

Printre soluțiile multimedia de pe piață se numără și Plex, platformă care are rolul de a organiza fiecare fișier deținut într-o colecție media personală. De astăzi Plex ajunge și pe Android Auto, semn că utilizatorii își vor putea accesa materialele și de la interiorul automobilului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se oferă o interfață simplificată și sigură pe mașinile echipate cu Android Auto și pentru a vă putea bucura de această soluție aveți nevoie de un smartphone Android pe care să fie instalată aplicația Plex (minim v6.6). Dacă aveți deja un abonament Plex Pass puteți folosi serviciul direct, dar ceilalți utilizatori vor trebui să deblocheze serviciu printr-o taxă specială taxată o singură dată.

Ulterior puteți selecta Plex Media Server din interfața Android Auto și începe să ascultați muzica preferată – mențiunea fiind aici că nu se oferă suport pentru redare video sau foto, cum vorbim despre o soluție menită să simplifice utilizarea în timpul șofatului. Se aduce suport pentru comenzi vocale și piesele sunt sortate după următoarele criterii: Playlist-uri, Recent redate, Recent adăugate, respectiv Artiști.