Sony a confirmat că următoarea generaţie de console PlayStation se afla în faza de dezvoltare, fără a dezvălui totuşi o dată de lansare. Motivul este logic: teama de a nu determina cumpărătorii să amâne achiziţionarea unui PS3 în favoarea unui PS4, oricând va sosi acesta.

Publicitate

Surse din Taiwan, obişnuiţii furnizori de componente afirmă că Sony se va baza pe companii precum Foxconn sau Pegatron pentru producţia în masă a lui PlayStation 4. Se pare că producţia va începe la finalul acestui an, iar consola va sosi pe piaţa în 2012, dacă ne luăm după sursele celor de la DigiTimes.

Sony se aşteaptă să comercializeze cel puţin 20 de milioane de unităţi PS4 anul viitor, deşi în acest moment nu ştim nici măcar dată de lansare a consolei. Specificaţiile noului PlayStation sunt de asemenea un mister, deşi speculaţiile afirmă că vom vedea un sistem de control pe bază de mişcări ce va aminti de Kinect de pe Xbox 360.

Oare va exista o integrare a tabletelor Sony S1 şi S2 cu PS4, asemeni tabletei ce serveşte drept joystick pentru Wii U?

  • Pai ce sa faca cu el daca intra in productie ? Daca’l tin un an in depozit deja va fi expirat tehnic cand va iesi la vanzare, plus ca odata facut anuntul nici competitorii nu vor astepta prea mult si vor aduce  la randul lor ceva nou pe piata !

    La cat de mult si repede evolueaza tehnologia IT, sunt sigur ca va apare mai devreme decat au lasat sa se inteleaga … curios e faptul ca nu se stie nimic despre ce se “ascunde” in spate, ce performante, tehnologii sau inovatii 🙂