Playerul video Internet Blockbuster costa 99 de dolari si dezamageste

0
669

Blockbuster Inc. a realizat faptul ca magazinele de inchiriere a filmelor pe DVD sunt pe moarte, pe masura ce downloadurile de filme de pe Internet inlocuiesc suporturile fizice. Din pacate, raspunsul acestei companii la trendul in plina ascensiune nu este unul pe masura rivalilor. Blockbuster a lansat un player pentru continuturi video de pe Internet in luna noiembrie a anului trecut, vanzandu-l la pretul de 99 dolari pe site-ul sau.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primele 25 de filme „inchiriate” erau gratuite.

Playerul este un gadget de mici dimensiuni, fabricat de 2Wire Inc., el conectandu-se la televizor si la conexiunea dumneavoastra broadband. Produsul soseste impreuna cu o telecomanda, cu ajutorul careia veti comanda filmele si le veti putea descarca si viziona in cateva minute. Numit MediaPoint Digital Media Player, acest gadget permite playbackul filmului la un minut dupa ce downloadul a inceput, dar fara posibilitatea de a da fast forward sau reverse, pana ce downloadul nu e completat.

Interfata playerului nu este deloc atractiva, in comparatia cu cea a produselor rivale, iar ea este neclara chiar si pe un televizor HD. In plus, doar unele filme au optiunea de previzionare, si asta intr-o fereastra minuscula. Telecomanda este plina de taste enigmatice, total diferita de cele ale performantelor modele Internet TV box Roku Netflix sau Vudu.

Blockbuster ofera prin intermediul lui MediaPoint atat filme standard definition, cat si unele HD. Totusi, acestea din urma nu sunt scoase in evidenta si este destul de greu sa le gasiti. Un ultim dezavantaj este celebra regula de 24 de ore: filmele descarcate trebuie vizionate in maxim 24 de ore, ele nefiind disponibile dupa.

Veti putea inchiria productiile cinematografice preferate la preturi cuprinse intre 1.99 dolari si 4.99.

Sursa