Pioneer lanseaza o noua generatie de playere Blu-ray

0
679

Pioneer a lansat ieri 2 playere Blu-ray de noua generatie, Elite BDP-05FD (in imagine) si BDP-51FD BonusView. Playerele suporta output audio 7.1, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS HD si DTS HD Master Audio. La capitolul imagine, procesarea video in 12 biti este pe lista de specificatii a ambelor modele si, cel mai important, portul HDMI 1.3 suporta output 1080p/24.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pioneer BDP-05FD si BDP-51FD ofera o gama variata de metode de customizare a imaginii, in functie de dorintele utilizatorului. Exista si un mod special Pioneer PDP, optimizat pentru plasmele Kuro, produse de aceeasi firma, iar pe lista de optiuni descoperim si suport pentru LCD, proiector si plasme non-Kuro.

In cazul in care doriti o configurare manuala, sistemul Picture Control Suite ofera 13 niveluri de ajustare a imaginii. Diferenta dintre playere este reprezentata de chipul video (de 108MHZ la modelul BDP-51FD, respectiv de 297MHz la BDP-05FD) si trebuie sa aflati ca modelul Elite include un sistem de control touch sensitive si o parte frontala de aluminiu.

Pretul lui Pioneer BDP-51FD este de 599 dolari, in vreme BDP-05FD costa 799 de dolari, in magazinele din SUA.

Sursa