Philips lansează monitorul Full HD241B7QGJ, cel mai uşor de reciclat din lume

0
833

Unele companii se laudă cu monitoare cu rezoluţie ridicată, altele cu timpul de răspuns, dar Philips preferă să meargă pe ruta ecologică. Compania a lansat în această săptămână monitorul Full HD 241B7QGJ, care ar fi cel mai uşor de reciclat din lume.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Are o diagonală de 24 de inch (23.8 inch real) şi este un etalon pentru produsele tech ecologice. Are şi funcţie de consum energetic eficient, plus o cutie de ambalare 100% reciclabilă. Philips 241B7QGJ vine cu panou IPS Full HD şi tehnologii precum SmartImage, SmartContrast şi SmartResponse. Dispune de un port USB 3.0, difuzoare încorporate şi o bază SmartErgo.

Acest monitor este realizat din materiale uşoare, 85% dintre ele fiind plastic reciclat cu certificare TCO Edge. Nu are deloc substanţe dăunătoare, precum plumb, mercur, halogen sau PVC/BfR. Toate componentele din plastic şi metal sunt 100% reciclabile. Produsul vine cu certificare ecologică EPEAT, care atestă designul şi performanţă ECO.

Vine şi cu o ramă ultrasubtire pentru imersivitate, dar şi tehnologie de protecţie a ochilor, suprafaţă antireflexie, funcţie LowBlue şi Flicker free. Consumă 11 Watt şi are grad energetic A++. Va costa 1069 de lei şi ajunge în magazine în această lună.