Philips îşi lansează primul televizor OLED din 2018 în România

0
1469

Cele mai apreciate televizoare din ultimii ani sunt cu siguranţă cele cu panou OLED, iar Philips răspunde acestui trend prin modelul 65OLED873. Acesta este primul televizor OLED din gama 2018, care ajunge la noi în ţară şi avem toate datele despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Soseşte cu o diagonală de 65 inch şi poate fi considerat un soi de “frate mai mare” pentru Philips 55POS9002, model multi premiat. Noul venit combină procesorul de imagine P5 cu sistemul Ambilight pe 3 laturi, iar în plus nivelul de negru este foarte profund, tipic OLED. Pe hârtie ni se promite o excelentă luminozitate de 900 de niţi, dar şi o gamă largă de culori, iarăşi un avantaj al OLED-urilor.

Certificarea UHD Premium e la posturi, iar Philips HDR Perfect va face consumul de jocuri pe PS4 Pro o bucurie. Apropo, mai avem şi certificare HDR10 şi HLG aici. Sunetul impresionează prin calitate datorită tehnologiei triple ring, dar şi a suportului DTS HD Premium Sound. Acest televizor OLED Philips este fabricat din materiale premium, lucru reflectat în rama din aluminiu, suportul în formă de leagăn, iar şasiul e foarte subţire.

Rama este îngustă pentru a creşte imersivitatea conţinuturilor savurate pe ecran. Acest model 873 rulează Android TV, versiunea N şi oferă acces la Google Play Store. Are două telecomenzi speciale la pachet, pe care le vedeţi mai jos. Una are o tastatură QWERTY în spate, ajutându-vă cu navigarea online şi căutarea de conţinuturi, iar cealaltă are microfon pentru comandă vocală.

Philips 65OLED873 costă 14999 lei pe piaţa locală.