Philips DVP5980, un DVD player pe care-l vrei

0
748

Pretul DVD playerelor a scazut dramatic in ultima vreme, astfel ca modelul Philips din imagine va costa nu mai putin de 65 de euro si va oferi performante cel putin decente pentru acest pret. DVP5980 a fost lansat in 2007, dar se vinde foarte bine online si ofera suport 1080p, acum la indemana publicului de masa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DVD playerul este unul dintre cele mai subtiri de pe piata, cu ai sai 38 de mm grosime, iar DVP5980 soseste cu un port USB care face posibil playbackul muzicii, al fisierelor video si al imaginilor prin sistemul dumneavoastra home cinema. Printre formaturile suportate se numara DivX, MP3, WMA si JPEG, iar in ce priveste tipul discurilor, acestea pot fi de orice fel (CD, DVD etc), in afara de DVD-RAM.

In spatele acestui player se afla un output HDMI, outputuri component video si un SCART cu suport RGB, plus socket audio coaxial. Calitatea playbackului video si audio in cazul playerulului DVD Philips este de invidiat, chiar si pentru modelele mai scumpe, iar acest model se comporta excelent chiar si in cazul filmelor cu o paleta bogata de culori si cerinte mari la capitolul audio (Dolby Digital, DTS).

Sursa