Philips aduce în România televizorul OLED 803, în variante de 55, 65 inch

0
1341

Philips a adus în România o nouă gamă de televizoare în această lună, modelele OLED 803. Acestea vin cu diagonale de 55 inch şi 65 inch şi le puteţi admira în cadrul articolului. Philips OLED 803 vine după un 9002 OLED, care a fost premiat cu peste 53 de distincţii în presa europeană.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nou venitul oferă un upgrade la calitatea imaginii, dar şi la calitatea sunetului, câştigând premiul EISA Best Buy OLED TV 2018. Panoul său OLED operează în combinaţie cu o nouă generaţie de procesoare Philips P5 Perfect Engine, recent lansată. Include şi sistemul Ambilight pe 3 lături, pentru extra imersivitate. Panoul OLED folosit aici conţine subpixeli cu o formă nouă şi este îmbunătăţit folosind un strat anti reflexie, ce permite modelului OLED 803 să ofere o reproducere cât mai bună a negrului, dar şi nivel de lumninozitate de 1000 de nits.

Asta înseamnă un salt cu 10% faţă de modelele din anul 2017. Philips subliniază nivelul crescut de luminozitate şi negrul adânc, „infinit” aşa cum îl numeşte compania, pentru un contrast deosebit. Avem şi suport HDR10+ şi tehnologia Perfect Natural Reality, care îmbunătăteşte contrastul folosind un algoritm nou şi avansat. Acest televizor rulează Android TV şi se bazează pe un procesor quad core, 16 GB stocare şi memorie expandabilă.

Are şi compatibilitate cu Amazon Alexa şi permite controlul aparatelor inteligente smart home. Stă bine şi la acustică, având un woofer triple ring din spate, care e acum mai mare şi susţinut de 2 radiatoare pasive pentru un bas adânc.