Peste 6 milioane de boxe Google Home au fost vândute din octombrie și până acum; o unitate achiziționată la fiecare secundă

0
1250
Google Home

În luna octombrie a anului trecut cei de la Google prezentau cu mare fast noua gamă de smartphone-uri Pixel 2, dar și o boxă de dimensiuni compacte intitulată Google Home Mini. Aceasta se remarcă prin prețul foarte accesibil pe care mulți consumatori au decis să îl plătească pentru a comunica cu Google Assistant și controla alte dispozitive smart din casă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astăzi aflăm că lansarea boxei cu pricina s-a dovedit un adevărat succes pentru Google care încă de la mijlocul lunii octombrie și până acum a vândut mai bine de 6 milioane de boxe. Această cifră adună laolaltă vânzările pentru toate cele 3 modele, adică Google Home, Home Mini și Home Max.

Google afirmă chiar faptul că încă din 19 octombrie a vândut la fiecare secundă câte o boxă inteligentă, situație în care numărul total de unități comercializate s-ar ridica la 6.73 milioane. Și prețul de numai 29 dolari asociat variantei Mini practicat de sărbători i-a îndemnat pe cumpărători să aleagă această boxă simpatică.