PC Garage îți oferă 15% reducere la achiziția de procesor AMD + placă video Radeon; Iată detalii + recomandări

0
1471
PC Garage

Cei interesați de construirea unui setup de gaming trebuie să știe că în această lună PC Garage are o ofertă tare interesantă. Astfel, în perioada 8-24 mai oferă 15% reducere la achiziția de procesor AMD + placă video Radeon. Discount-ul cu pricina se aplică pentru produsul mai ieftin din pachet și mai multe detalii avem în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru a beneficia de ofertă va trebui să cumpărați o combinație de procesor AMD + placă video Radeon, urmând ca reducerea de 15% să fie aplicată pentru produsul cu preț mai mic din acest pachet. Există și o mențiune, aceea că discount-ul nu se aplică dacă alegeți produse din gama business sau de tip resigilate.

PC Garage

Avem și câteva exemple PC Garage pentru cei interesați, astfel că puteți opta pentru achiziția unui procesor AMD Ryzen 9 3900X și a unei plăci video Radeon RX5700 XT. În total prețul pachetului este de 4.167 lei, dar cu reducerea de 15% pentru placa grafică, veți plăti 3.892 lei (cu 275 lei mai puțin).

PC Garage

Sunt soluții și pentru cei cu buget mai redus, o recomandare duo extram de fiabilă fiind formată din procesorul AMD Ryzen 5 3600 și placa grafică XFX Radeon RX 570 RS. După aplicarea reducerii de 15%, prețul pachetului este de 1.494 lei. Această soluție grafică RX 570 RS oferă un raport performanță/preț foarte echilibrat, fiind perfectă pentru gamerii cu buget mai redus.

Nucleul grafic este fabricat pe 14 nm. Are 2048 unități de procesare ce rulează la frecvență de până la 1284 Mhz. Astfel se pot rula jocuri precum The Division, Metro Exodus, PUBG sau Fortnite la detalii maxime și rezoluție 1080P. Mai jos aveți și două recomandări de build-uri de gaming, iar oferta cu 15% reducere o găsiți aici.

Recomandări sisteme PC Garage: