Panasonic Jungle, consola portabila care ruleaza World of Warcraft?

0
750

Nintendo DS si Sony PSP sunt doua console portabile excelente, dar nu stau chiar atat de bine la capitolul multiplayer online. Astfel, era cazul ca o companie rivala sa exploateze aceasta slabiciune, lansand o consola axata strict pe gaming online. Aici intra in scena Panasonic Jungle, un gaming device pe care il puteti admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Desi designul sau nu e impresionant, acest gadget are marele avantaj al suportului pentru jocuri online, in special MMO (massively multiplayer online). Exista chiar speculatii ca noua consola Panasonic ar putea rula World of Warcraft si Second Life, lucru care ar putea da dureri de cap celor de la Sony si Nintendo.

Panasonic a mai avuta o tentativa de consola video cu functii multiplayer, pe numele sau 3DO, dar asta se intampla in 1993. Jungle ar putea avea succes, daca va suporta conectivitate WiFi si 3G si va folosi o interfata intuitiva. Pana acum nu a existat vreun MMO care sa se afirme pe consolele portabile, iar WoW pe un astfel de gadget ar reprezenta o mina de aur.

In ce priveste design-ul lui Jungle, consola vine cu o tastatura full QWERTY, un pad directional si un set de butoane ce amintesc de cele de pe un controller. La capitolul jocuri, stim doar ca un titlu Battlestar Galactica va fi disponibil cu ocazia lansarii consolei si atat… Va reusi Jungle unde N-Gage a dat gres?

[via dvice]