Ontanu, alegeri castigate dupa campania electorala cu spamuri SMS

0
552

Dupa ce campania electorala luase sfarsit de mai bine de 2 zile, o serie de abonati Vodafone au primit mesaje electorale spam pe telefoanele mobile. Acestea ii indemnau sa-l voteze pe Neculai Ontanu, candidat la primaria sectorului 2 al Capitalei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iata cum suna SMS-ul: “Dumneavoastra stiti cel mai bine cine e primarul bun in Sectorul 2! Veniti maine la vot ca sa continuam munca buna inceputa impreuna. Cu respect, Neculai Ontanu”. Situatia s-a repetat si in Prahova unde alti abonati Vodafone au primit un mesaj care le promitea terenuri si case daca il votau pe Mircea Cosma, candidat PSD.

Mircea Cosma este candidatul PSD la presedintia CJ Prahova, judet in care si Romtelecom a intrat in jocul electoral murdar difuzand inregistrari telefonice de 1-2 minute, care indemnau cetatenii sa nu voteze cu partidul rival PNCD. In ciuda acestor nereguli, Ontanu a castigat alegerile in sectorul 2, cu un procent de 57%, dovedind ca frauda digitala este la mare pret in cadrul alegerilor “democratice” din 2008.

Sursa