OnePlus Nord Watch devine oficial: ceas cu ecran OLED de 1.78 inch, autonomie de până la 30 de zile

0
5666
OnePlus Nord WATCH

OnePlus a dezvăluit în sfârşit noul său ceas inteligent, unul care face parte din gamă de produse Nord. E vorba despre OnePlus Nord Watch, care vine cu ecran OLED de 1.78 inch şi autonomie de până la 30 de zile. Toate detaliile, inclusiv preţul le aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OnePlus intra în segmentul ceasurilor în martie 2021, iar acum se duce şi într-o zonă de produse cu preţ mai accesibil. OnePlus Nord Watch are un ecran AMOLED dreptunghiular de 1.78 inch, cu rezoluţie de 368 x 448 pixeli şi refresh rate de 60 Hz. Ceasul nu are propriul GPS, deci îşi ia poziţionarea globală via smartphone prin Bluetooth 5.2.

OnePlus Nord Watch

S-a creat și o curea unisex pentru acest purtabil, gândindu-se şi la publicul feminin şi la funcţia de tracker pentru ciclul menstrual. Gadgetul vine şi cu senzor pentru puls, senzor SpO2 şi monitorizare somn. Mulţumită unui accelerometru de la bord, e capabil să detecteze automat exerciţiile fizice. Suportă până la 105 astfel de exerciţii. Vine cu certificare IP68 pentru rezistenţa la apă şi praf.

OnePlus Nord Watch

Corpul e fabricat din aliaj de zinc şi plastic, iar cureaua din silicon. Bateria de 230 mAh poate funcţiona până la o lună în mod Low Power. În vreme ce utilizarea în regim activ ajunge la 10 zile.

OnePlus Nord Watch este disponibil acum la un preţ de 60 de dolari şi doar pe versiunea Midnight Black. Preţul final va fi de 85 de dolari. O versiune Deep Blue e de asemenea în pregătire.