OnePlus 5 apare în noi randări, cu cameră duală orientată orizontal; Îşi face apariția şi în AnTuTu, cu procesor Snapdragon 835 și 6 GB RAM

0
824

OnePlus 5 începe săptămâna aşa cum a încheiat-o pe cea trecută şi anume prin scăpări. De această dată apar randări care le contrazic pe cele de acum câteva zile, iar terminalul apare şi în benchmarkul AnTuTu. Punem sub lupă noutăţile mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dacă la ultima scăpare de randari am văzut decupaje subţiri şi multiple pentru antene, în stilul celor mai noi telefoane Samsung Galaxy C, de această dată vedem o antenă clasică. În plus, camera duală e orientată orizontal şi nu vertical, cum am văzut cu câteva zile în urmă. După părerea mea e mai plauzibilă direcţia de design precedentă şi nu cea din aceste randări.

OnePlus a fost mereu genul de companie care şi-a asumat riscuri şi a încercat ceva diferit, deci aş vedea mai degrabă o abordare verticală a camerei. Cât despre apariţia în AnTuTu, telefonul e trecut sub numele de cod deja clasic, “A5000”. Apare cu procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM (şi nu 8 GB cum era listat de retaileri recent), 64 GB stocare, ecran Full HD de 5.5 inch şi Android 7.1.1.

Avem şi o cameră frontală de 16 MP şi una principală de 16 MP, cel puţin dacă ne luăm după AnTuTu, care pare să ignore ideea de cameră duală în spate. Scorul atins de OnePlus 5 în AnTuTu este de 176.000 de puncte, foarte aproape de scorul de 177.000 de puncte pe care l-am atins noi cu iPhone 7 Plus în acest test. Așteptăm un debut în vara.