CES 2018: NVIDIA anunță monitoare de gaming cu tehnologie G-Sync; au diagonala de 65 inch, rezoluție 4K și rată de refresh de 120Hz

0
560
nvidia

De la CES 2018 nu putea lipsi celebrul producător NVIDIA, firmă ce prezintă monitoare de gaming spectaculoase cu tehnologie G-Sync ideale pentru PC-urile de top configurate pentru gaming la calitate 4K. Display-urile sunt create în parteneriat cu Acer, Asus, respectiv HP, având o diagonală de 64 inch.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem practic de-a face cu monitoare uriașe pentru gaming, produse ce beneficiază și de tehnologie HDR și de spectrul de culoare DCI-P3. Luminozitatea ar ajunge la un nivel maxim de 1000 unități nits și interesant este faptul că avem aici integrată și consola NVIDIA Shield la interior.

Se oferă o rată de refresh de 120 Hz și din câte putem vedea pe seama imaginilor de aici, variantele propuse de Acer, ASUS și HP se diferențiază la prima vedere doar prin modalitatea de susținere și prin rama din jurul panoului. Toate cele 3 beneficiază de aceeași tehnologie la interior și aparent trebuie să ne așteptăm la prețuri uriașe!