Noul PSP va purta numele de “Go!” si va fi lansat in iunie

4
816

1UP citeaza surse din interiorul Sony, care au testat noul PSP, acesta urmand sa poarte numele de “PSP Go!” si sa fie lansat in luna iunie, fara a mai incorpora un drive UMD. Numele de “Go!” este derivat de la seria de accesorii ale consolei, puse in vanzare in Europa (Go!View si Go!Cam).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

164057-psp_go_original

Noul PSP va renunta la drive-ul UMD in favoarea jocurilor descarcate digital direct in memoria flash a consolei. PSP Go! va fi disponibil in 2 variante, de 8 si 16 GB si va sosi pe piata impreuna cu 100 de jocuri disponibile pentru download, unele titluri noi si altele jocuri clasice din catalogul Sony.

Cei care cu cumparat jocuri pe discuri UMD, folosindu-le pe primul PSP vor avea sansa de a le descarca pe acestea in format digital pe noua consola, prin intermediul unor standuri speciale in magazinele Sony. Cea mai mare dezamagire adusa de PSP Go! este lipsa controllerelor analogice duale, dar observam ca acest nou gadget este bazat pe o sectiune glisanta, care include butoanele sale principale.

Este foarte posibil ca noul PSP sa incorporeze un touchscreen, urmand trendul lui Nintendo DS si pe cel al lui iPhone si iPod Touch. Suntem siguri ca PSP Go! va incorpora si o camera digitala destul de performanta, de vreme ce pana si DSi foloseste una. Deocamdata Sony refuza sa comenteze pe seama acestor speculatii/scapari, dar suntem siguri ca pana in iunie vom vedea cateva imagini cu noua consola.

Sursa