Noul Ford Focus 2019 va sosi și într-o variantă sedan pe care o vedem astăzi în fotografii spion

0
3550
Ford Focus 2019

În urmă cu aproximativ o lună cei de la AutoBlog au publicat pe site fotografii spion cu noul Ford Focus 2019 varianta hatchback, un automobil ce beneficiază de schimbări serioase raportat la actuala generație ce se vinde pe piață. Acum din partea acestei publicații vedem și imagini cu modelul sedan.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În galeria de mai jos aveți toate materialele și observăm aici că americanii de la Ford merg pe o folie colorată în numeroase nuanțe cu scopul de a camufla design, lucru ce nu prea le reușește. Vedem automobilul în toată splendoarea sa și ne sar în ochi din start uriașele jante oferite aici.

Ford Focus 2019

Ca mai orice vehicul modern și acesta de față adoptă elemente de iluminare pe bază de LED care din punctul meu de vedere contribuie serios la obținerea unui look care să întoarcă privirile pe stradă. Sunt remarcate și aripile redesenate și faptul că portbagajul are o mică înclinare ce accentuează alura de mașină mai lungă.

Deși se menționează că ar fi vorba despre un prototip aici, ne așteptăm ca modelul final să nu difere prea mult. Nu vom avea de așteptat foarte mult lansarea noului Ford Focus, asta pentru că noul Focus ar putea debuta în cadrul show-ului auto din Detroit ce are loc în ianuarie 2018!