Noul convertibil Acer Spin 3 vine echipat cu procesoare Intel Core Gen.8 și display FHD de 14 inch

0
816
Acer Spin 3

Avem noutăți din zona notebook și din partea celor de la Acer care astăzi au anunțat lansarea lui Acer Spin 3, un convertibil ce se bucură de noile procesoare Intel Core din generația a 8-a. Aflăm că debutul comercial este programat chiar pentru luna viitoare și mai jos găsiți câteva dintre dotările sale hardware.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru că ecranul se află în prim plan, aflați că este vorba despre un panou cu rezoluție Full HD și diagonală de 14 inch ce beneficiază de tehnologie IPS. Ni se promite o baterie cu autonomie de până la 12 ore și după cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, Windows 10 vine preinstalat pe dispozitiv.

Fiind un terminal convertibil asta înseamnă că beneficiem de un panou tactil și de o balama rotativă la 360 grade ce ne permite să utilizăm dispozitivul în diverse moduri. Poate fi folosit ca un laptop obișnuit, ca o tabletă, dar și în modul tent ideal pentru vizionarea de filme.

Printre elementele de conectivitate puse la dispoziție aici avem un cititor de carduri SD, un jack audio, 3 porturi USB, un port HDMI și un adaptor pentru încărcare. Laptop-ul de față va costa de la 599 dolari în sus și la prima vedere pare fi o alternativă interesantă la modelele Yoga.