Acer Switch 7 Black Edition ajunge în magazine din această lună; rival Surface Pro cu grafică GeForce MX150

0
703
Acer Switch 7 Black EDITION

Din această lună va debuta comercial și tableta Acer Switch 7 Black Edition, un rival pentru Microsoft Surface Pro ce era anunțat oficial acum multe luni, adică în august 2017. Acum cu ocazia CES 2018 vine și vestea că tableta 2 în 1 va putea fi achiziționată din această lună de către doritori.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim aici despre un convertibil fanless ce aduce la bord și o soluție grafică interesantă numită NVIDIA GeForce MX150 și apreciată pentru zona sa de preț. La interior regăsim procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a și ce este interesant, este faptul că tot pachetul cântărește sub 1.15 kilograme.

Exact ca Microsoft Surface Pro și în cazul de față avem un kickstand ce ne va ajuta să plasăm tableta pe birou și conecta o tastatură pentru a lucra exact ca la un desktop fără probleme. Printre alte dotări ale acestui dispozitiv mai avem și ecranul IPS de 13.5 inch cu rezoluție de 2256 x 1504 pixeli care suportă tehnologia Windows Ink.

Există și un stylus numit Acer Pen ce suportă 4096 nivele de presiune, accesoriu ce nu va trebui încărcat vreodată. Sistemul de autentificare Windows Hello apare și aici, la fel și un scanner de amprente. În SUA această tabletă va fi comercializată la un preț de pornire de 1699 dolari.