Noile televizoare TCL C72, C72+, C82 vin în Europa la fix pentru EURO 2020; Avem preţuri

0
1456

TCL, unul dintre liderii globali pe piaţa TV şi de electronice de consum a dezvăluit noi televizoare din Seria C. E vorba despre C72, C72 şi C82+. Acestea sunt ideale pentru sport, gaming şi divertisment. Ele vin la fix pentru o vară plină de competiţii sportive şi pentru lansări de jocuri atractive, plus Far Cry 6 la toamnă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În 2020 TCL Electronics a pariat mult pe Smart Display (ecran inteligent), înglobând în modelul de afaceri tehnologii cât mai avansate şi punând inovaţia în centrul filozofiei de creare de produse. Rezultatele au fost impresionante, în ciuda contextului dificil epidemiologic. În 2021 TCL a introdus pe piaţă televizoare mini-LED, QLED şi 4K HDR, oferind o calitate excelentă a imaginii. Acum extinde Seria Cu aceste noi modele. Diagonalele ajung de la 43 inch la 75 inch.

Seria C

Noile modele din seria au AiPQ Engine de la TCL şi tehnologie Deep Learning, care ajută la redarea culorilor la volum de 100%, ceea ce înseamnă o calitate excelentă a imaginii. Contrastul este impresionant, luminozitatea este atractivă, rapiditatea în afişarea de cadre de mare viteză este un alt plus, dar şi adaptabilitatea la condiţii de vizionare.

Seria C72 vine cu funcţii pentru gameri precum Game Master, dar şi tehnologii ca HDMI 2.1 şi ALLM, oferind cea mai mică rată de lag posibilă şi cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat. Seria C72 şi Seria C72+ aduc Game Master Pro, cu noul HDMI 2.1 48 Gbps, cu rata de refresh mai rapidă, chiar şi la rezoluţie 4K (120 FPS), plus VRR.

TCL C72 include panouri QLED 4K cu HDR şi algorim MEMC pentru reducerea neclarităţilor de afişaj. Sunetul este unul puternic, redat de boxele ONKYO cu suport Dolby Atmos. Avem şi Amazon Alexa şi Google Assistant la bord. C72+ aduce 4K HDR Dolby Vision IQ, care optimizează calitatea imaginii în funcţie de condiţiile de iluminare din cameră. TCL C72 porneşte de la 599 de euro în varianta de 43 inch şi ajung la 1499 euro în cea de 75 inch. TCL C72+ pornesc de la 899 euro în versiunea de 55 inch.

TCL C82 este un televizor QLED cu panou Mini-LED, culori impresionante şi afişaj nativ de 100 Hz. Avem şi Dolby Vision IQ, sunet 2.1 ONKYO de 60W, plus difuzor de bas în spate, dar şi Dolby Atmos, Android TV 11 şi 4 porturi HDMI la bord. Acest model pornesc de la 1399 de euro şi are şi o cameră web Full HD ataşabilă.