Battlefield 2042 se lansează în octombrie și nu are mod Single Player sau Battle Royale; Iată un trailer

0
1447
Battlefield 2042
Battlefield 2042 se lansează în octombrie și nu are mod single-player sau Battle Royale; Iată un trailer

După o așteptare destul de lungă, EA a anunțat un nou joc din seria Battlefield. Acesta a primit un trailer și în mod interesant, nu va avea mod single-player. Mai mult, deși modul Battle Royale este foarte popular în rândul gamerilor, acesta va lipsi. Ce va oferi totuși Battlefield 2042 aflați în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Battlefield 2042 este următorul joc din populara franciză de la EA Games. Acesta își va face apariția atât pe noile console, Xbox Series X/S și PlayStation 5, cât si pe Xbox One și PlayStation 4. De asemenea, va fi disponibil și pe PC via Steam, Origin și Epic Games Store. Trailer-ul dezvăluie totuși cele mai importante aspecte ale jocului, unele zvonuri circulând pe web încă de acum câteva săptămâni. Se confirmă astfel faptul că jocul nu va avea mod single player sau Battle Royale.

EA susține că gamerii sunt mai interesați de modul multiplayer decât de campania single-player. Astfel, au decis să își consume resursele în dezvoltarea unui mod multiplayer competitiv și în același timp distractiv. Totuși, în acest mod se pare că vor fi suportați până la 128 de playeri în meci pe PC, PS5 și Xbox Series S și X. Consolele mai vechi, precum PS4 și Xbox One vor avea parte de un multiplayer cu până la 64 de jucători din cauza hardware-ului mai slab.

Totuși, Daniel Berlin, designer-ul jocului, a declarat pentru Eurogamer că “povestea jocului se va derula în modul multiplayer”. Alt fel spus, Battlefield 2042 ar urma să fie împărțit pe sezoane, asemeni Fortnite. Fiecare sezon va avea o temă și va exista continuitate pe măsură ce deblocăm mai multe elemente din poveste. Clar este o abordare complet nouă din partea celor de la EA și suntem nerăbdători să vedem cum va fi.