Noile module de memorie RAM de la XPG sunt dedicate tuturor, nu doar gamerilor

0
735
Noile module de memorie RAM de la XPG sunt dedicate gamerilor

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă ADATA Technology care oferă produse de înaltă performanță gamerilor, profesioniștilor și entuziaștilor din domeniul tech. Aceștia au anunțat lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG GAMMIX D20.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Chiar dacă design-ul nu este la fel de agresiv pe cât ne-au obișnuit cei de la ADATA, nu doar că sunt module destinate tuturor, dar sunt cele mai puternice și cele mai noi lansate până acum. Avem la dispoziție un radiator de culoare neagră sau gri ce contribuie la aspectul simplu, modest, dar în același timp puternic. ADATA merge chiar mai departe, spunând că aspectul aduce cu o “armură de cavaler”.

În materie de frecvențe, modelul bifează performanța necesară pentru orice joc sau program funcționând la frecvențe de până la 4133MHz. Utilizatorii au însă posibilitatea de a alege și modele care funcționează la 3200MHz și 3600MHz.

Pentru a asigura un nivel ridicat de compatibilitate între platforme, GAMMIX D20 a fost supus unor teste de verificare alături de o gamă largă de plăci de bază de la diferite mărci și testate pentru a funcționa cu cele mai noi platforme, atât AMD, cât și Intel.

Cu un design subtil, diferit față de modelele cu care suntem obișnuiți, GAMMIX D20 prezintă potențial. Nu îl văd neapărat integrat într-un PC destinat gaming-ului, însă sunt mulți profesioniști ce au nevoie de performanță și preferă un look elegant, poate business pentru computerele lor. Așteptăm prețurile și disponibilitatea pe plan local, însă până atunci, mai multe informații despre acest model se pot găsi și pe site-ul XPG.