Noile iPhone-uri din 2018 apar iarăşi sub formă de carcase şi machete; Avem noi denumiri oficiale pe baza iPhone XS

0
1132

Se pare că săptămâna curentă stă sub semnul scăpărilor hands-on pentru viitoarele modele iPhone. Toate au apărut sub formă de machete în ultimele zile şi au primit clipuri sau fotografii hands-on. Acum vedem o nouă serie de astfel de scăpări, cu poate cele mai bine finisate machete de până acum.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ştim de multă vreme ca Apple lucrează la un trio de telefoane în acest an şi că îl va lansa în luna septembrie. E vorba despre modelele iPhone 9, iPhone X Plus şi iPhone X2. Cei de la MobileFun, retailer din Marea Britanie ar fi pus mâna pe aceste machete şi aparent are şi numele oficiale ale produselor. Evident, ele sunt diferite faţă de ce ştiam până acum. Circulă mai nou denumirile iPhone XS şi iPhone XS Plus, dar şi iPhone 2018.

Magazinul a făcut rost de huse şi carcase produse prin proces CNC şi rezultatul pare foarte realist. Se pare că modelul pe care l-am tot numit iPhone 9 va sfârşi ca iPhone (2018) şi e vorba aici despre terminalul mai ieftin cu ecran LCD de 6.1 inch. Apoi îl avem pe cel cu ecran OLED de 5.8 inch, adică aşa numitul iPhone X2 şi care va fi numit iPhone XS de fapt. Cel mai scump device din trio este iPhone XS Plus, cu ecran OLED de 6.5 inch şi o cameră duala.

Toate cele 3 modele noi au breton, procesor Apple A12 şi sistem Face ID/True Depth. Doar modelul iPhone (2018) are o cameră singulară, restul au cameră duală. Are sens acel “S” din denumire, dacă îmbunătăţirile sunt mici, cum se întâmplă de obicei odată la 2 ani. Vezi generaţiile iPhone 4s, 5s, 6s… cu accent pe îmbunatăţire de camera si acelaşi design. Debutul ar fi programat în jurul datei de 11 septembrie.