Noi seriale Star Wars şi Marvel sunt pregătite pentru debut prin serviciul de streaming Disney+

1
773

Nu ştiu dacă aţi auzit, dar gigantul Disney pregăteşte un serviciu de streaming care să rivalizeze cu Netflix, Amazon Prime sau Hulu. În ultimele 24 de ore am aflat şi numele serviciului şi anume Disney+, dezvăluit de CEO-ul Bob Iger în cadrul anunţului legat de veniturile companiei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Disney+ va sosi în SUA spre final de 2019, iar acelaşi Bob Iger a confirmat că Lucasfilm pregăteşte un serial live action Star Wars, care va intra în producţie în 2019. În centrul său se va afla spionul rebel Cassian Andor, în timpul primilor ani ai rebeliunii. Producţia are rol de prequel pentru Rogue One: A Star Wars Story, iar Diego Luna se află în distribuţie, în rolul lui Andor.

Jucase acelaşi rol în “Rogue One” în 2016. Disney+ va mai include un serial live action şi axat pe nişte personaje Marvel. Se pare că Loki ar fi în centrul producţiei, jucat evident de magistralul Tom Hiddleston. Planurile Disney sunt sunt mai ample şi includ producţii de lung metraj şi seriale din francize ca Monsters Inc, High School Musical şi evident Star Wars.

Având în vedere că Netflix a anulat Iron Fist şi Luke Cage, e posibil ca ele să ajungă la serviciul Disney. Soarta lui Daredevil şi Punisher e în aer, iar ele ar putea ajunge la rândul lor tot la Disney. Jon Favreau a început între timp să scrie şi producă “The Mandalorian”.

Această serie face parte din universul Star Wars şi are deja super regizori asociaţi, inclusiv Taika Waititi, care a creat genialul Thor 3.