Nintendo Switch 2 şi un sistem nou de gaming apar în brevete Nintendo

0
623

Nintendo are un brevet interesant care a apărut în această săptămână pe web, unul care ar putea indica modul în care japonezii doresc să revoluţioneze gamingul. Are de-a face cu utilizarea a multiple ecrane pentru o sesiune de gaming.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nintendo a mai brevetat lucruri trăznite de-a lungul timpului, deci nu privim cu mare încredere spre aceste scăpări. Brevetele datează de acum un an şi fac referire la un sistem care permite conectarea a multiple terminale pentru o sesiune de gaming la comun. Rezultatul este un fel de mega consolă, cu multi touch şi tracking pentru fiecare device.

Fie că e vorba despre console, telefoane sau tablete, toate se conectează între ele şi interacţionează. Spre exemplu poţi începe gameplayul pe un ecran şi să îl continui pe altul fără probleme. Terminalele din schiţe aduc puţin cu un Nintendo Switch fără fără Joy Con-uri ataşate, dar la fel de bine pot fi şi telefoane mobile. Vedem multiple orientări ale ecranului sau amplasări la diferite unghiuri trăznite.

Un exemplu de sesiune de gaming prezintă o bilă de bowling care se rostogoleşte pe un ecran spre popicele de pe alt ecran şi apoi le dărâmă. Nintendo a arătat în documentele sale şi că nu există vreo limită pentru numărul de terminale ataşate unul altuia aici. Nu e foarte clar cum se vor conecta între ele aparatele, fie prin magnetism, fie prin conexiune fizică, Bluetooth, pini sau conectori speciali.

Ce e clar e că putem avea interacţiune şi fără atingere aici. Sunt şanse ca Nintendo Switch deja să aibă suport pentru această tehnologie, dar şi ca acest brevet să fie un indiciu pentru Nintendo Switch 2. Cert e că Switch are un chip Broadcom pentru comunicare wireless Bluetooth 4.1. Între timp aşteptăm ca săptămâna viitoare să debuteze Nintendo Labo, care include un “Toy Con Garage”, ce permite utilizarea fiecărui Joy-Con şi a lui Switch în sine pentru a crea un joc multi screen.