Ni se pregăteşte o nouă versiune de Twitter pentru iPhone, cu interactivitate crescută

0
706

Se pare că odată cu iOS 6.0 şi un nou design pentru Apple Store va sosi şi o nouă versiune de Twitter pentru iPhone. E vorba de aplicaţia oficială aici, care va aduce câteva îmbunătăţiri interesante. Twitter pentru iPhone în versiunea 4.3 va sosi în curând şi se axează pe interactivitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În plus, sistemul de notificări a fost îmbunătăţit, performanta aplicaţiei de asemenea, iar metodă de căutare e acum mai eficientă. Ce presupune o experienţă interactivă Twiter? Puteţi vedea preview-uri ale conţinuturilor din tweeturi, video-uri, imagini şi multe altele, conţinând linkuri către site-uri partenere. Tweeturile despre anumite evenimente vor fi acum scoase în evidenţă, iar Twitter se va ocupa de imaginile asociate marilor evenimente şi de linkuri. În tabul Connect vor exista îmbunătăţiri la capitolul autocompletare a textului.

Şi notificările push vor suferi o schimbare, astfel că utilizatorul va putea alege dacă să le primească doar atunci când anumite persoane dau tweet-uri noi. Există şi o variantă de notificări foarte discrete, care amintesc uşor de cele din Tweetbot. Trendurile vor fi personalizate şi de acum va fi de ajuns să dati tap pe avatarul unui utilizator pentru a ajunge pe pagina sa de profil.