Netflix prezintă trailerul ultimei părţi din “La Casa de Papel”, sezonul 5

0
1500

În această vară am fost cu toţii traumatizaţi de episodul final din prima parte a sezonului 5 “La Casa de Papel”, când ne-am luat adio de la un personaj drag. Mai sunt încă 5 episoade şi vom afla în sfârşit cum se termină super povestea Profesorului şi acoliţilor săi. Ieri Netflix a dezvăluit cel mai nou trailer pentru această ultimă parte şi îl puteţi vedea mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Teoretic Profesorul avea o victorie în prima parte a sezonului, atunci când a convins-o pe inspectoarea Sierra să treacă de partea sa. A şi ajutat-o să nască şi părea să se fi creat o relaţie specială între ei, dar Alicia a şi ascuns o armă la un moment dat. Echipa blocată în Banca Spaniei are pe cap şi soldaţi de elită, chiar dacă a eliminat o parte din ei cu acea explozie de la final.

Tokyo nu mai este, Rio este traumatizat din nou, iar multipli membri ai echipei sunt răniţi. Gaşca se află în Banca Spaniei de peste 100 de ore, a salvat-o pe Lisabona, dar lucrurile se complică. Am avut o rebeliune a ostaticilor, care au scăpat la magazia cu arme şi o luptă cu lansator de flăcări şi un stivuitor. Şi ca bonus la toate acestea profesorul este împuşcat în picior şi din ce vedem în trailer e gata să se predea sau să vină spre “elevii săi”.

Volumul 2 din sezonul 5 începe pe 3 decembrie 2021.