Netflix anunţă încă un film interactiv, unul cu Bear Grylls în sălbăticie: You vs Wild

0
1242

Netflix continuă experimentele multimedia, anunţând de această dată un film interactiv cu temerarul Bear Grylls în prim plan. Îl ştiţi de la multiple emisiuni despre supravieţuire de pe Discovery, iar acum este protagonistul lui “You vs Wild”, care primeşte un trailer mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Netflix a testat apele cu Bandersnatch, un film SF cu programatori de jocuri şi iţe foarte încurcate, pe care încercăm să le descurcăm alegând continuarea poveştii. Făceam asta apăsând pe opţiuni pe ecran, dar riscam să fim prinşi în bucle. Acum producţia cu Bear Grylls, care vine pe 10 aprilie seamănă şi mai mult cu un joc video.

Putem să alegem ce să îl punem să facă pe Bear pentru a supravieţui şi a ajunge mai departe în aventura sa. Îl putem pune să se târască pe gheaţa unui lac arctic, sau să meargă hotărât pe ea. Vom alege probabil şi ce să mâncăm din natură pentru a supravieţui şi cum să abordăm o situaţie cu un urs nervos. Serialul are 8 episoade şi oficialii Netflix au afirmat că nu e cazul să ne aşteptăm ca Bear să păţească ceva grav dacă alegem greşit.

“Bandersnatch” a luat Internetul cu asalt în perioada Crăciunului anul trecut, generând numeroase ramificaţii şi teorii despre povestea sa. Mulţi au rămas blocaţi în bucle ore întregi, dar cert e că toată lumea a vorbit despre aventurile programatorilor prinşi în propriul joc. Netflix a mai încercat să ofere experienţe interactive şi în producţii ca “Puss in Book: Trapped în an Epic tale” şi o ediţie de “Minecraft” realizată cu Telltale Games.

Aveţi mai jos un teaser şi exemplu de alegere pentru Bear în noul serial.