Need for Speed Heat disponibil de astăzi pe PS4, Xbox One şi PC

0
1842

Pasionaţii de jocuri de curse au de azi un nou titlu de jucat, Need for Speed Heat. Succesorul lui NFS Payback vine pe Xbox One, PS4 şi PC şi vă va permite să vă întreceţi în Palm City, o versiune fictivă de oraş, inspirată de Miami. Avem detalii despre joc mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

EA România a avut un rol important în dezvoltarea acestui titlu, din ce am înţeles. Studioul de la Bucureşti a colaborat cu cele din Goteburg şi Guildford pentru a realiza noul titlu. Apare şi o nouă mecanică de joc, Day & Night, prin care jucătorii trebuie să echilibreze câştigurile realizate pe timp de zi în curse legale cu cele realizate noaptea în curse ilegale.

Veţi avea şi reputaţie, iar creşterea sa va debloca noi misiuni şi maşini. Jocul este unul open world şi include urmăriri ale poliţiei şi avem şi un mod multiplayer în timp real All Drive. Vă puteţi alia cu prietenii voştri pentru a lupta împotriva poliţiştilor din Palm City. În Need for Speed Heat veţi putea conduce automobile de la branduri precum Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz, Porsche şi chiar Polestar 1. Aceasta este prima maşină hibrid electrică de performanţă, pentru prima oară inclusă într-un joc video.

În plus a revenit şi Ferrari, după absenţa din NFS Payback. Evident, maşinile au o sumedenie de opţiuni de personalizare, atât ca performanţă, cât şi ca design. Se poate customiza şi personajul, pornind de la 12 avataruri prestabilite. Puteţi să le puneţi îmbrăcăminte şi accesorii Adidas, Givenchy, PUMA şi alte branduri celebre.

Abonaţii EA Access şi Origin Access Basic vor avea 10 ore în care se pot juca NFS Heat şi o reducere de 10% la cumpărarea jocului. În total NFS Heat include 127 de automobile de la 33 de producători mari. Upgrade-urile nu mai vin sub formă de Speedcards, ci sunt deblocate prin reputaţie şi câştigarea de curse. Nu vor fi nici loot boxes din ce am înţeles.

Prețuri: