MSI Titan 700, un Micro PC promitator

0
665

Micsorarea terminalelor desktop si portabile este adecvata secolului vitezei, in care toate activitatile importante se desfasoara din mers. In 2005 sosea pe piata Apple Mac Mini, acum Asus Eee PC face legea pe piata mini-notebookurilor si iata ca si MSI se implica in acest “razboi”. In vreme ce asteptam subnotebook-ul Wind, ne consolam cu un mic desktop PC de asemenea branduit MSI, pe numele sau Titan 700.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MSI Titan 700 soseste intr-un pachet minimalist, care include unitatea in sine, un suport, CD drive si manual. De mentionat este absenta sistemului de operare, care permite mentinerea pretului lui Titan 700 in jurul valorii de 267 de euro. Totusi, o versiune gratuita a lui Linux nu ar fi stricat deloc… Carcasa acestui micro PC este fabricata din plastic negru mat, pe care nu veti putea lasa amprente, iar printre porturile terminalului se numara si 2 USB 2.0 si obisnuitele jackuri pentru casti si microfon.

Lista de specificatii a acestui produs MSI include un DVD writer, un hard drive SATA de 2.5 inchi si 120GB, dar si 1GB de memorie DDR2 DIMM. Revenind la capitolul conectivitate, descoperim un port DVI, D-SUB, S-Video, 2 porturi PS2 si 2 porturi seriale. MSI afirma ca unitatea sa nu este deloc zgomotoasa, cu un nivel de poluare fonica de doar 35dB, dar practic Titan 700 se va face auzit chiar si de catre utilizatorii mai “tari de urechi”. Acest zgomot este provocat in special de catre ventilatorul de 40 mm care raceste procesorul VIA C7 ULV de 2GHz.

Daca aveati de gand sa jucati Assassin’s Creed pe acest PC luati-va gandul deoarece el soseste cu un chip grafic VIA/S3 Unichrome IGP Pro, care poate produce doar 9.42 frame-uri pe secunda si suporta rezolutii de 640 x 480 la acest frame rate. In plus rezolutia maxima suportata de acest chip este de 1600 x 1200 pixeli, astfel ca nu veti putea folosi majoritatea monitoarelor de 24 de inchi la rezolutii native.

In concluzie acest Micro PC soseste cu defecte serioase, atat la capitolul performanta cat si in ce priveste designul, deloc placut privirii, iar pentru doar 150 de euro in plus veti gasi cu siguranta un model mai bun, eventual un notebook.

Sursa