Misfit Vapor 2 este un nou ceas inteligent, cu carcasă din oţel, ecran AMOLED

0
1360

Misfit a lansat un nou ceas inteligent în această săptămână, de această dată unul veritabil şi nu doar un soi de “medalion” clasic Misfit. E vorba despre modelul Misfit Vapor 2, care vine cu un corp din oţel inoxidabil şi un ecran AMOLED circular cu suport pentru input tactil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Misfit Vapor 2 va sosi în două variante de cadran, de 41 mm sau 46 mm. Fiecare costă 249.99 dolari, iar cine vrea un nou tip de curea la pachet ajunge la 269.99 dolari. Versiunea de 41 mm are un ecran de 1.2 inch, în vreme ce modelul de 46 mm integrează un panou de 1.4 inch. Ambele au la interior procesorul de generaţie trecută Snapdragon Wear 2100, 4 GB stocare şi 512 MB RAM.

Versiunea mai mică are o baterie de 300 mAh, iar cea mare de 330 mAh. Primim şi un încărcător magnetic la pachet, iar Vapor 2 se poate conecta atât la terminale iOS, cât şi la cele cu Android. Rulează Android Wear OS şi are un senzor de puls nou, plus GPS care ajută la desenarea rutei de jogging. Ecranul va afişa apeluri, mesaje, mailuri şi notificări de la aplicaţii.

Veţi putea accesa şi un player muzical, iar acest device oferă un corp rezistent la apă până la 30 de metri adâncime. Are un buton rotativ de mari dimensiuni şi vine pe negru, argintiu şi rose gold. Mai vine şi cu NFC cu suport Google Pay, deci veţi putea face plăţi de la încheietură.