Apple

În cazul în care nu ați aflat deja, Apple are programat un eveniment special de presă pentru data de 30 octombrie – o zi în care vom avea parte de noi produse hardware după cum indică zvonurile de ceva timp. Astăzi analistul chinez Ming-Chi Kuo decide să facă ceva lămuriri, dezvăluind ce vom vedea mai exact prezentat oficial săptămâna viitoare.

Publicitate

Ei bine, pe listă avem în primul rând un refresh pentru iPad Mini, o tabletă ce nu a mai primit un succesor de câțiva ani buni, asta în ciuda popularității pe care și-a câștigat-o de-a lungul timpului. Noul model va avea un procesor de nouă generație și aparent un ecran entry-level.

Printre alte noutăți vom avea tabletele iPad Pro 2018 în diagonale de 11 și 12.9 inch care vor sosi la pachet cu procesor Apple 12X Bionic și cu 4 GB RAM. Vor avea și soluție de scanare facială Face ID și muchiile din jurul ecranului vor fi reduse serios comparativ cu actualele modele.

Tot în cadrul evenimentului de pe 30 octombrie vom vedea și un Apple Pencil nou, dar și upgrade-uri pentru iMac, MacBook și Mac Mini. Din păcate avem și o veste rea, aceea că încărcătorul wireless AirPower nu va debuta comercial din acest an.