Michael Kors Runway (2018) este un nou ceas inteligent cu Wear OS, design elegant

0
1373

Michael Kors este un brand fashion respectat atât pentru haine, cât şi pentru accesoriile şi purtabilele pe care le produce. Acum intră pe piaţa ceasurilor inteligente, odată cu lansarea lui Michael Kors Runway, ediţia 2018. Acesta primeşte câteva funcţii necesare şi solicitate la versiunea precedentă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Michael Kors Runway este apreciat în rândul ceasurilor tradiţionale şi analogice. Versiunea nouă adăugă şi Wear OS în ecuaţie, plus un ecran tactil şi procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Integrează şi GPS, Bluetooth şi WiFi, dar şi un corp rezistent la apă, scufundări şi chiar înot. Are rezistenţă oficială la nivel de 3 ATM. Integrează şi un senzor de puls, dar şi NFC pentru realizarea de plăţi via Google Pay.

Michael Kors Runway (2018) are un ecran de 1.2 inch cu rezoluţie de 390 x 390 pixeli şi o baterie ce oferă o zi întreagă de autonomie. Comunicatul oficial de presă a menţionat şi Google Assistant, deci e posibil ca acesta să fie printre funcţionalităţile ceasului, mai degrabă activabil via telefonul conectat la ceas. Michael Kors a lansat în premieră o curea din silicon pentru acest ceas, în afara celei tradiţionale din oţel.

Preţurile pornesc de la 295 de dolari şi ajung la 450 de dolari, în funcţie de cureaua aleasă. Există variante argintii, aurii şi rose gold, iar vânzările au început din această săptămână.